10 jul

Aarts Constructiewerken Veldhoven

Bij Aarts Constructiewerken in Veldhoven heeft men gekozen voor lichtstraten te maken. Deze lichtstraten geven echter te weinig licht. Ondanks dat het dak vrijwel geen schaduw op het dak valt. De lichtstraten hebben een witte afwerking om de warmte in de zomer buiten te houden. Dat heeft als nadeel dat er minder licht binnen komt. Enkele donkere Aarts Constructiewerken veldhovenplekken in de bedrijfshal moesten altijd worden verlicht met TL. De directie was op zoek naar een alternatief en koos voor de Ecosol Sun Tracker.

Wij plaatsten negen Ecosol Sun Trackers type 2 en het verschil met lichtinval van de ‘klassieke’ lichtstraten is overduidelijk. Aarts Constructiewerken was aangenaam verrast met het resultaat. Ze krijgen nu meer en langer zonlicht op de werkvloer. Deze investering zorgde ervoor dat de verlichting veel minder vaak moest worden aangezet.

In ruim zeventig jaar is Aarts Constructiewerken uitgeroeid tot een veelzijdig en betrouwbaar metaalbedrijf met klanten in de wijde regio.
De Run 8334
Veldhoven
5504 EN
Nederland