Actief daglichtsysteem met LED

Elk type Ecosol Sun Tracker Actief daglichtsysteem kan worden uitgevoerd met LED verlichting. Het voordeel hiervan is dat de LED verlichting aangaat zodra de zon achter een wolk verdwijnt en het wegvallen van de lichtopbrengst compenseert. Zo blijft de lichtopbrengst gelijk ongeacht het weertype of seizoen. De verlichting gaat alleen aan als het nodig is, de gewenste lichtsterkte op de werkvloer blijft hetzelfde. Zo heeft het weer geen invloed meer op de lichtinval.

Dit actief daglichtsysteem met LED brengt niet alleen een gemak met zich mee, maar ook een kostenvoordeel. Het licht zal niet onnodig aan staan. De omstandigheden op de werkvloer blijven optimaal, terwijl de kosten dalen.

De LED-lampen worden bovenin de reflecterende lichtschacht geplaatst. Hierdoor wordt ook het LED-licht via de pyramidale lens difuus verspreid in de ruimte.

Technische tekening ecosol sun tracker met LEDlampen

Doorsnede van de Ecosol Sun Tracker, LED verlichting wordt rondom boven in de lichtschacht geplaatst.

Heeft u een Sun Tracker geïnstalleerd zonder LED-verlichting?

Dan is er goed nieuws. De LED-verlichting kan altijd nadien nog worden aangebracht en aangesloten in de Sun Tracker. De bedrading en de LEDlampen worden van binnenuit eenvoudig geïnstalleerd in elke type Sun Tracker. Op de onderstaande slideshow kunt u zien hoe de draagbalk van de eerste lens reeds uitsparingen heeft voor de LEDlampen. Eenmaal geplaatst geven de LEDlampen samen met de weerspiegeling van de lichtschacht voldoende licht. Ook dit licht wordt door de pyramidale lens difuus in de ruimte verspreid. De TL verlichting hoeft niet meer aan en u bespaart meer energie met duurzame verlichting. Kortom: U profiteert  optimaal!

Wat zijn uw voordelen met de Ecosol Sun Tracker met LED verlichting?

Heeft u al bekeken wat een Ecosol Sun Tracker voor uw bedrijf of organisatie betekent?

  • Een gezondere werksfeer,
  • meer zonlicht,
  • geen warmte verlies in de winter,
  • geen extra warmte in de zomer,
  • minder verkoeling of verwarming nodig,
  • besparing op elektriciteit,
  • geen knipperende TL balken,

Maak vandaag nog een afspraak om uw voordelen nader te bekijken. Maak hier uw afspraak